Thermapen IR wit - Green Forest BBQ's & Grills

Green Forest Grill
Standaardverzendkosten € 7,95 (NL, BE & DU)
tijdelijk Gratis verzending vanaf €65,- (NL, BE, DU)
Ga naar de inhoud

Thermapen IR wit

Productpagina's > Thermometers
Thermapen IR wit
Dit product is niet beschikbaar.
94,95€
Toevoegen
De nieuwe Thermapen IR is 2 meetinsturmenten in een! Een vleesthermometer en een infrarood thermometer. De technologie van ETI voor een infrarood temperatuur meter en de SuperFast Thermapen MK4 gecombineerd.
Het 360 ​​° vrij roterende display is gepatenteerd enkan worden gebruikt in elke positie, en niet geheel onbelangrijk, in beide handen. De maximale levensduur van de batterij wordt gewaarborgd door de beweging gevoelige sensor, vanuit slaapstand schakelt de Thermapen IR  automatisch aan of uit wanneer u de thermapen neerlegt of oppakt.
De behuizing is afwasbaar en is voorzien van 'Biomaster' wat de groei van bacteriën vermindert. De ergonomische rubberen afdichting minimaliseert het risico van het binnendringen van water, stof of voedsel.

Infrarood thermometer (IR)
Richt de infrarood thermometer op het te meten object en druk de "Scan" knop in om de gemeten temperatuur weer te geven. Let op: de infrarood thermometer zal alleen meten als de voelnaald gesloten is.
De Thermapen IR thermometer is voorzien van een min/max temperatuur functie via de mode knop (alleen voor de IR functie). De afstand naar het object is 5:1, daarom moet de IR thermometer zo dicht mogelijk bij het te meten object.

Waterdicht
De Thermapen IR is niet alleen waterdicht tot IP67, het is nog steeds 'waarschijnlijk' de snelste contact-thermometer op de markt. De werkelijke temperatuur van een product kan worden getest in slechts drie seconden.
De Thermapen IR wordt aangedreven door één enkele AAA-batterij met een levensduur van 3000 uur bij normaal gebruik, zonder backlight. Indien de batterij bijna leeg is wordt dit weergegeven in het display door middel van een icoon. Elke Thermapen IR wordt geleverd met een gratis traceerbaar kalibratiecertificaat.
De SuperFast Thermapen is de nummer één verkochte voedsel thermometer. Gebruikt door honderdduizenden mensen wereldwijd, biedt de Thermapen een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Specificaties:

 • Dunne meetsonde
 • Meetbereik sonde -49.9 tot 299.9°C
 • Supersnelle meting <3 seconden
 • Meedraaiend display
 • Gemaakt van rvs en Kunststof
 • Waterdicht IP67
 • IR 5:1 meetbereik -49.9 tot 349.9°C
 • afmeting 19 x 50 x 157mm
 • Biomaster protection

Inhoud doos:

 • Thermapen IR wit
 • Calibratie certificaat
Wilt U op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ontwikkelingen en onze aanbiedingen?
Schrijf U dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
2013 - 2022 © Green Forest BBQ's & Grills
Terug naar de inhoud