Speciale BBQ pellets voor roken en grillen - Green Forest BBQ's & Grills

Green Forest Grill
Standaardverzendkosten € 6,95 (NL, BE & DU)
Gratis verzending vanaf € 110,- (NL & BE)
Ga naar de inhoud

Speciale BBQ pellets voor roken en grillen

Producten > Brandstof
Logo Lumberjack
95-9960 GREEN FOREST BBQ PELLETS ALDER 10KG ALDER 100%
Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen
grill pellets
bbqpellets

Lumberjack Blends: zijn pellets gemaakt van drie houtsoorten, te weten 1/3 deel Hickory en 1/3 deel Kersen, aangevuld met 1/3 deel Eik (OHC) of 1/3 deel Maple/Esdoorn (MHC). Deze pellets zijn universeel inzetbaar voor alle bereidingen op de pellet barbecue. Verpakt in zakken van 9.07kg /20 lbs

Green Mountain Grill Pellets. de ideale grillpellet voor pelletsmokers, goede smaakafgifte, beste prijs kwaliteitverhouding die verkrijgbaar is.
zakken meet 12,7kg/ 28lbs inhoud
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen
Direct beschikbaar
17,94€
Toevoegen

De OldschoolBBQ Grilling Pellets: Deze pellets zijn vervaardigd uit 100 % hout van 1 soort en vervaardigd in de EU. Ze worden gebruikt bij specifieke bereidingen, waar de rooksmaak van groot belang is. De mooie pellets geven goede smaak, zijn geperst onder hoge druk zonder bindmiddelen.
Tevens kunnen de pellets onderling worden gemengd om een " eigen " smaak te creeren

De Lumberjack 100 % Pellets: Deze pellets zijn vervaardigd uit 100 % hout van 1 soort. Ze worden gebruikt bij specifieke bereidingen, waar de rooksmaak van groot belang is.
Vis roken, Low and Slow, Jerky's maken. Ze worden gebruikt door BBQ teams op wedstrijden om prijswinnende gerechten te maken. Tevens kunnen de pellets onderling worden gemengd om een " eigen " smaak te creeren

Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
22,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
22,95€
Toevoegen
Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen
95-9907 LUMBERJACK MESQUITE FLAVOR BBQ PELLETS ZAK VAN 9KG.
OP = OP
Direct beschikbaar
18,95€
Toevoegen

De Lumberjack Flavours: Flavours zijn pellets vervaardigt op basis van eiken aangevuld met 40 % ander hout. (tenzij anders vermeld in de omschrijving)
Deze pellets kunnen naar keus en smaak worden ingezet. Voor langdurige rooksessies tot snelle grillbereidingen.

Green Forest is marktleider op het gebieid van Grill en BBQ pellets in de Benelux, met topmerken zoals Green Mountain Grill pellets en LumberJack pellets hebben we de meest populaire merken uit de Verenigde Staten. Zoals gezegd, worden de Lumberjack BBQ pellets 9.07 kg (20 lb) & de Green Mountain Grill pellets 12,7 kg (28 lb) vervaardigd in de VS. Beiden bevatten alleen pure hardhoutsoorten, dus geen lijm of andere bindmiddelen. We hebben de Lumberjack BBQ pellets in verschillende 100% houtsoorten en in blends.  De Green Mountain Grill pellets zijn in 3 soorten te verkrijgen. Daarnaast hebben we de Green Forest pellets  Alder/Els en Appel in zakken van 10 kg.


De Green Mountain Grill en Green Forest BBQ pellets zijn tot 15% goedkoper dan concurrende merken, maar wel van de beste kwaliteit.

Al onze grill of BBQ pellets zitten verpakt in stevige kunststof zakken. De pellets zijn geperst onder hoge druk zonder toevoegingen zoals lijm, waardoor ze droog, schoon en vrij van insecten en ongedierte zijn. In de Kunststof zakken blijven de pellets vers. In elke zak zitten een paar kleine gaatjes die er voor zorgen dat de zakken kunnen ademen, daardoor zijn ze niet 100% waterdicht.  

BBQ pellets zijn voornamelijk bedoeld als brandstof voor de pellet BBQ, pelletsmoker of pizzaoven, met een extra smokey BBQ smaak afgifte aan de etenswaren door het verbranden van hout.  Let op: deze zakken zijn niet waterdicht, en moeten daarom droog worden gehouden.  Daarnaast hebben we de BBQ-Smoke pellets, in handzame stazakken voor gebruik op iedere type BBQ. De verschillende "smaken"  maakt het ook mogelijk om iedere keer weer iets lekkers te kunnen presenteren.  

Als U eten bereidt, gebruik dan uitsluitend BBQ pellets of BBQ-Smoke pellets voor de echte smokey BBQ flavor , geen giftige DIN of EN- stookpellets


Wilt U op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ontwikkelingen en onze aanbiedingen?
Schrijf U dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
2013 - 2020 © Green Forest BBQ's & Grills
Terug naar de inhoud