Speciale BBQ pellets voor roken en grillen - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
Grill pellets
Green Forest BBQ's & grills levert onderstaande pellets voor Barbecue, Pizzaoven en Smoker

Green Mountain Grills Premium houtpellets: De beste prijs / kwaliteit verhouding op de markt tot 30% goedkoper dan concurrerende merken.

Oldschool BBQ Premium Grilling houtpellets: Hoge kwaliteit 100 % houtpellets uit Europa. Verkruigbaar in alle populaire smaken.

Lumberjack 100% Premium Houtpellets: Mooie harde pellets uit de US,  vervaardigd uit 100% hout. Van de nummer 1 producent in de US.

Jack Daniels BBQ pellets: Mooie hardhouten pelletblends houtskool uit de Jack Daniels destilleerderij.
GMG pellets
Green Mountain Grills Pellets

de ideale grillpellet voor pelletsmokers, goede smaakafgifte, beste prijs kwaliteitverhouding die verkrijgbaar is.

zakken meet 12,7kg/ 28lbs inhoud
Green Mountain Grills BBQ pellets
Logo oldschoolbbq
De OldschoolBBQ Grilling Pellets

Deze pellets zijn vervaardigd uit 100 % hout van 1 soort en vervaardigd in de EU. Ze worden gebruikt bij specifieke bereidingen, waar de rooksmaak van groot belang is. De mooie pellets geven goede smaak, zijn geperst onder hoge druk zonder bindmiddelen.
Tevens kunnen de pellets onderling worden gemengd om een " eigen " smaak te creeren

Beste BBQ pellets
Lumberjack pelletsmoker pellets
De Lumberjack Pellets

Deze pellets zijn vervaardigd uit 100 % hout van 1 soort. Ze worden gebruikt bij specifieke bereidingen, waar de rooksmaak van groot belang is.
Vis roken, Low and Slow, Jerky's maken. Ze worden gebruikt door BBQ teams op wedstrijden om prijswinnende gerechten te maken. Tevens kunnen de pellets onderling worden gemengd om een " eigen " smaak te creëeren. Daarnaast zijn er Lumberjack Special Flavours
Flavours zijn pellets vervaardigt op basis van eiken aangevuld met 40 % ander hout. (tenzij anders vermeld in de omschrijving)
Deze pellets kunnen naar keus en smaak worden ingezet. Voor langdurige rooksessies tot snelle grillbereidingen.

Lumberjack maakt tevens de pellets voor onder ander de Weber, dus zoek je een gelijkwaardig alternatief voor Weber pellets, dan zit je met Lumberjack goed!
Lumberjack pellets zijn iets kleiner van diameter 5.5 mm, wat er voor zorgt dat ze snel ontsteken en goed branden.

Lumberjack bbq pellets
Rookpellets Jack Daniels
Jack Daniels Pellets
Deze pellets zijn gemaakt met toevoeging van filterkool, die wordt gebruikt om Tennessee whisky uit Lynchburg the mellowen / filteren.
Dus de perfecte pellet voor de Jack Daniels Fan
whiskey pellets
GMG pellets
Green Forest is marktleider op het gebied van Grill en BBQ pellets in de Benelux, met topmerken zoals Green Mountain Grills pellets, Oldschool BBQ en LumberJack pellets hebben we de beste merken uit de Verenigde Staten en Europa. Zoals gezegd, worden de Oldschool BBQ en Lumberjack BBQ pellets 9.07 kg (20 lb) & de Green Mountain Grills pellets 12,7 kg (28 lb) vervaardigd uit hout uit de VS en Europa. Allen bevatten alleen pure hardhoutsoorten, dus geen lijm of andere bindmiddelen. We hebben de Oldschool BBQ en Lumberjack BBQ pellets in verschillende 100% houtsoorten en in blends.  De Green Mountain Grills pellets zijn in 4 soorten te verkrijgen.

De Green Mountain Grill BBQ pellets zijn tot 40% goedkoper dan concurrende merken, maar wel van de beste kwaliteit.

Al onze grill of BBQ pellets zitten verpakt in stevige kunststof zakken. De pellets zijn geperst onder hoge druk zonder toevoegingen zoals lijm, waardoor ze droog, schoon en vrij van insecten en ongedierte zijn. In de Kunststof zakken blijven de pellets vers. In elke zak zitten een paar kleine gaatjes die er voor zorgen dat de zakken kunnen ademen, daardoor zijn ze niet 100% waterdicht.  

BBQ pellets zijn voornamelijk bedoeld als brandstof voor de pellet BBQ, pelletsmoker of pizzaoven, met een extra smokey BBQ smaak afgifte aan de etenswaren door het verbranden van hout.  Let op: deze zakken zijn niet waterdicht, en moeten daarom droog worden gehouden.  Daarnaast hebben we de BBQ-Smoke pellets, in handzame stazakken voor gebruik op iedere type BBQ. De verschillende "smaken"  maakt het ook mogelijk om iedere keer weer iets lekkers te kunnen presenteren.  

Als U eten bereidt, gebruik dan uitsluitend BBQ pellets of BBQ-Smoke pellets voor de echte smokey BBQ flavor , geen giftige DIN of EN- stookpellets


Terug naar de inhoud