Multifunctioneel
ROKEN
De PelletBBQ kan in de laagste stand worden gebruikt om vlees en vis warm te roken. De elektronische temperatuurcontrole zorgt er voor dat de temperatuur in de grillkamer constant en laag < 100°C blijft. Zalm, haring, en makreel zijn perfect te bereiden, en bijna onmogelijk om te verknallen.
BARBECUE
Lekker bezig in en om het huis, en tegelijkertijd portie spareribs maken die zo van het bot vallen? Ja, ook dat kan op de PelletBBQ. Door de lage en constante temperatuur (tussen de 100°C en 150°C wordt elk stuk vlees, zelfs de goedkoopste diepvrieskip, een delicatesse. 5,6 7, uur of zelfs 12 uur achter elkaar vlees garen. zonder bang te zijn dat het vlees uitdroogt of verbrandt. De PelletBBQ kan het. Met de optionele RVS meetpen kan de garing van grote of dikke stukken vlees in de gaten worden gehouden
BAKKEN
Buiten een pizza, brood of koekjes bakken? Ja, de PelletBBQ is uiteRmate geschikt om een echte "houtoven pizza" the maken. Door de heteluchtstroming in de grillkamer werkt deze min of meer als een convectie/hete lucht oven. Of je nu een standaard pizza uit het diepvriesvak neemt, of zelf een mooie creatie maakt, de PelletBBQ bakt ze allemaal. Het aroma vande houtpellets geeft een extra smaakdimensie aan de baksels.
GRILLEN
Snel even wat grillen? Start de PelletBBQ op en stel hem in op een temperatuur van 200°C of hoger op het digitale controlepaneel,
Na enkele minuten wachten is de barbecue klaar om de lekkerste burgers, steaks en groenten te maken