Green Forest BBQ School - Green Forest BBQ's & Grills

Green Forest Grill
Standaardverzendkosten € 7,95 (NL, BE & DU)
Gratis verzending vanaf €99,- (NL, BE, DU)
Ga naar de inhoud

Green Forest BBQ School

Green Forest BBQ School
Wil jij je skills achter de barbecue verbeteren? Schrijf je dan in voor 1 van de workshops  van de Green Forest BBQ School.

Ben je beginner, gevorderde of BBQ expert, iedere workshop is een leerzame en smakelijke ervaring. In samenwerking met diverse pitmasters, waaronder De Vliegende Hollander BBQ-team, verzorgen we de workshops in onze gezellig workshopruimte in Terneuzen. Je staat hier droog en uit de wind en kan zo de winkel binnenlopen mocht je daar zin in hebben.  Alle workshops zijn all-inclusive inclusief  een drankje,  Na korte instructie ga je zelf hands-on aan de slag met verse producten. De pitmasters zullen tevens tips en trcus geven over de bereidingswijze,  de BBQ's en wat je maar wil weten. Iedereen krijgt de recepten mee naar huis of via de email opgestuurd, zodat je gemaakte recepten thuis nogmaal kan maken en je geleerde kunsten kan tonen aan vriende en familie. Iedere deelnemer krijgt een certificaat van deelname en we maken ook een groepsfoto.. Na een gezellige smakelijke middag of avond worden de eventuele leftovers verdeeld en kunnen mee naar huis worden genomen.

Na afloop van de workshop bestaat altijd de mogelijkheid nog om te shoppen in de winkel !

Inschrijven gebeurd via de websites van de pitmasters die de workshops geven.Wilt U op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ontwikkelingen en onze aanbiedingen?
Schrijf U dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
2013 - 2022 © Green Forest BBQ's & Grills
Terug naar de inhoud