Sherwood BBQ vlees - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
Sherwood vlees
Sherwood Foods Vlees

Beste vlees voor scherpe prijzen, "more meat for your money" #moremeatfym "meer vlees voor je geld.
Het assortiment van Sherwood Foods bestaat uit varkensvlees, mooie Pietraïn varkens uit belgie met een mooie vlees/vet verhouding. De grote stukken zijn speciaal uitgesneden voor de BBQ, zo hebben we dikbevleesde baby back ribben (meaty ribs), dikke buikribben St. Louis Cut,  extra dikke en breed uitgesneden Monsterribben, mooie Boston Butts, tomaporks en nog veel meer..

Daarnaast is het rundvlees van het ..... ras, uit Ierland. Sherwood vlees is grasgevoerd! Grasgevoerd is gezonder en heeft een constante smaak.  De briskets zijn mooi uitgesneden en in tegenstelling to veel "grainfed" briskets, zit er minder vet op het vlees, een groot deel wordt al voor het verpakken verwijderd, maar er blijft genoeg zitten voor bereiding op de BBQ. dit betekend meer vlees voor scherpe prijs. #moremeatfym .
verder vind je mooie beefribs, ribfingers, tomahawks en meer in het  Sherwood vlees assortiment

Kwaliteitsvlees al 3 generaties lang!  Lees verder op de pagina hieronder, of ga direct naar de webwinkel om te bestellen.


Piétrain

Er zijn veel varkensrassen in de wereld, elk met verschillende kenmerken, van enkele grote vette tot kleine, zeer magere types. Onze keuze voor het varken is het Pietrain-varken omdat het een cholesterolarm ras is met een fantastische vlees-tot-vetverhouding die een uitstekende smaak heeft met gegarandeerde resultaten in de keuken.
tomapork
Iers Angus en Hereford

Sherwood's Grass Fed Beef graasde uitsluitend op de weelderige groene weiden van Ierland, waar de beste inheemse rassen vakkundig worden gekweekt met zorg en toewijding aan de hoogste normen van dieren- en milieuwelzijn. Met kuddes die van nature op gras foerageren, levert ons rundvlees consequent uitzonderlijke malsheid en verrukkelijke smaak
sherwood vlees
Terug naar de inhoud