Hert uit zeeland - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
Het Zeeuwse Hert
Het Zeeuwse Hert

Onder de naam ‘Het Zeeuwse Hert’ verkopen wij hertenvlees uit het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland. Daar vind je de boerderij van Het Zeeuwse Hert. In de ruime stallen en grote open weiden krijgen de herten de rust en de ruimte om in optimale omstandigheden en zo natuurlijk mogelijk op te groeien. Door eigen productie van het voer en het opfokproces dat al begint bij het uitbroeden van de eieren, biedt Het Zeeuwse Hert het hele jaar door een mooie kwaliteit hertenvlees waaronder de heerlijke hertenburgers met zeekraal. En in de laatste maanden van het jaar mooie showstukken voor de feestdagen.

Een echt Zeeuws product met  een mooi verhaal om aan tafel te kunnen vertellen!  Lees verder op de pagina hieronder, of ga direct naar de webwinkel om te bestellen.


Bestelnr : 97-0030
Direct beschikbaar
€ 14,95
Toevoegen
Bestelnr : 97-0032
Direct beschikbaar
€ 4,50
Toevoegen
Bestelnr : 97-0031
Direct beschikbaar
€ 5,50
Toevoegen
Hertenvlees is gezond!

Hertenvlees is een gezond alternatief voor wie een vet-, cholesterol- of caloriearm dieet moet volgen. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren.
Zekere zeeuws hert
De hertenboerderij

De hertenboerderij bevindt zich in Wolphaartsdijk, vlakbij Goes, in het midden van Zeeland. Op de 10 hectare grond zijn mooie grote weides waar de Edelherten in alle rust opgroeien. Het Zeeuwse Hert gaat respectvol om met de herten en de natuur en willen het milieu zo min mogelijk belasten. De boerderij is volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout. Dit snoeihout is afkomstig uit de regio.
Terug naar de inhoud