Kip uit Zeeland - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
De Zeeuwse Kip
De Zeeuwse Kip

Onder de naam ‘De Zeeuwse Kip’ verkopen wij kippenvlees uit het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland. Daar vind je de boerderij van De Zeeuwse Kip. In de ruime stallen met vrije uitlooprennen naar buiten krijgen de kippen de rust en de ruimte om in optimale omstandigheden en zo natuurlijk mogelijk op te groeien. Door eigen productie van het voer en het opfokproces dat al begint bij het uitbroeden van de eieren, biedt De Zeeuwse Kip het hele jaar door een constante kwaliteit kippenvlees.
Een echt Zeeuws product met  een mooi verhaal om aan tafel te kunnen vertellen!  Lees verder op de pagina hieronder, of ga direct naar de webwinkel om te bestellen.


Bestelnr : 97-0026
Dit product is niet beschikbaar.
€ 6,45
Toevoegen
Bestelnr : 97-0022
Dit product is niet beschikbaar.
€ 8,45
Toevoegen
Bestelnr : 97-0020
Direct beschikbaar
€ 9,50
Toevoegen
Bestelnr : 97-0025
Direct beschikbaar
€ 11,95
Toevoegen
Bestelnr : 97-0023
Direct beschikbaar
€ 6,75
Toevoegen
Bestelnr : 97-0024
Direct beschikbaar
€ 6,50
Toevoegen
Een eerlijk merk

De Zeeuwse Kip levert kippenvlees met een duidelijk en transparant verhaal en gaan respectvol om met de dieren en de natuur daar om heen. Zij staan persoonlijk garant voor de dieren en het vlees. Zo waarborgen zij een goede kwaliteit waardoor u verantwoord van onze heerlijke kippenvlees kunt genieten.


Duurzaam, kwaliteit en smaak

Kippenvlees van De Zeeuwse Kip is duurzaam. Door het korte lijntje van boerderij aan consument verkopen is de keten klein en heeft het vlees een duidelijke herkomstgarantie. Het vlees van De Zeeuwse Kip is 100% onbewerkt kippenvlees en bevat geen water, kleurzouten, e-nummers, gluten, suikers en andere toevoegingen. Meteen nadat de kippen zijn verwerkt door onze vlees- verwerker, wordt het vlees ingevroren middels "Shockfreeze-methode". Hierdoor kunnen zij de hoogste kwaliteit garanderen. Het vlees van De Zeeuwse Kip heeft een lekkere volle smaak en een stevigere structuur.Zekere zeeuwse kip
De boerderij

Milieubewust en duurzaam kweken van kippenvlees. De Zeeuwse Kip gaat respectvol om met de kippen en de natuur. In alle facetten van het productieproces: van het uitbroeden van de eieren tot de verwerking en de verpakking van het kippenvlees. Daarnaast is de boerderij volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout.
Terug naar de inhoud