Wyld BBQ rubs en worstkruiden - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
Wyld BBQ
Ontwikkeld voor de outdoor mensen, maar kan ook prima thuis  worden gebruikt.
De Rubs
De Worstmixen
De Summer sausage Worstmixen


"The amount of flavor you will get with our products shows the respects for the time you have put into your hunt."

David Bouska
De Rubs
Timberland Rub:
De Timberland Rub is een kruidenmengsel die werkt op alles wat je kunt "oogsten." Kruid je karbonades, steaks, gebraden vlees en gehakt voor een volle smaak. Dit is onze versie van een BBQ rub voor wild, vol met de juiste smaken om goed samen te gaan met wild.
Desert Dust:
Koken boven een levend vuur of in een gietijzeren product zal een korst creëren waar elk steakhouse trots op zou zijn. We hebben een geweldige rugsmaak gecombineerd met verschillende citrussmaken. Gebruik dit op elke steak, karbonade, eendenborst en al het donkere vlees. Bedek de buitenkant volledig voor het koken. Dit zal helpen de sappen te verzegelen en de natuurlijke smaken van je eten naar voren te brengen. Deze kruidenmix heeft een geweldige combinatie van citrustonen om je kookkunsten te complimenteren.
Campground Seasoning:
We gebruikten een vleugje rook in onze gekruide zoutmengeling. Om je favoriete outdoorgerechten op smaak te brengen. Zorg ervoor dat u uw aardappelen, frites en groenten op smaak brengt met ons rookseizoen. De hickory-rooksmaak van ons zeezout kan in alle soorten voedsel worden gebruikt.
Frontier Cabin Chili:
Iedereen weet dat ons erfgoed begon in een hut, terwijl een grenswachter chili kookte. Deze tradities vind je hier bij onze chili mix. Gebruik 114 gram chili-mix voor elke 2.4kg vlees.
Mountain Stream Seasoning:
Onze perfect gemixte kruiden en specerijen strooi je op elke vis. Doe het direct in je paneermeel om een ​​volle, smaakvolle korst te maken. Om een ​​smakelijke marinade te maken, combineert u onze Mountain Stream-kruiden met vloeistoffen zoals olijfolie of gesmolten boter en smeert u deze royaal uit over de vis voordat u deze grillt, bakt of rookt.
Addiction:
Net zoals je verslaafd bent aan jagen, zul je verslaafd zijn aan deze specerij. Het moeilijkste waar je mee te maken krijgt, is iets vinden om het niet op te strooien.  De perfecte smaken van knoflook, peper en zout zijn perfect voor alle soorten vlees en groenten. SPG
De Worstmengsels, Kant en klare kruidenmengelingnen voor de lekkerste worsten!

De Summer Sausage mixen zijn kruidenmengsels voorzien van nItriet zout, deze worsten worden niet gegaard!!

Terug naar de inhoud