Vuurschalen met Bakring - Green Forest BBQ's & Grills

ideal betalen
mini logo green forest
• Gratis verzending vanaf € 100,- ( NL / BE )
• Min. Orderwaarde € 20,-
• Scherpe prijzen !!!

t/m 29 december gratisverzendingvanaf €20,-

Ga naar de inhoud
vuurschaal met bakring
Wat is de Green Forest Octo Vuurschaal

De Octo is een mobiele, betaalbare houtgestookte vuurschaal. Hij is voorzien van een 8-hoekige bakplaat. Door de mooie vormgeving en de juiste materialen is de Octo een juweel voor uw tuin. De Octo wordt standaard onbehandeld geleverd, de Octo is gemaakt van CorTen staal. De voet en de vuurschaal zullen door de elementen oxideren, waardoor het oppervlak een roestbruin uiterlijk krijgt. Optioneel kan er de voet en vuurschaal in het zwart worden geleverd. De Octo is voorzien van een 10 mm dik stalen bovenblad wat snel opwarmt, en door het gebruik wordt geseasoned en bestand wordt tegen roesten. Bak vlees, groenten en vis spectaculair onder de ogen van uw gasten.
De Octo staat op 2 bokwielen en 2 geremde zwenkwielen, wat garant staat voor snelle en makkelijk verplaatsing van de 100+ kg zware vuurschaal.
Optioneel is een 150 mm hoge sokkel voor stationaire opstelling.De Octo vuurschaal is alleen geschikt voor buitengebruik. De Octo plaatsen op een vlakke, stevige ondergrond.
Gebruik alleen schoon en droog hout in de Octo vuurschaal. Na gebruik, als de Octo bijna is afgekoeld, de bakplaat invetten met BBQ spay of arachideolie
De vuurschaal wordt zeer warm, kinderen en dieren uit de buurt houden van de Octo als deze brand. De Octo kan het beste worden aangestoken met een looftlighter of aanmaakwokkels.
Terug naar de inhoud